Kuntavaalit 2021 (Espoo)

Espoon Vihreät nimitti Sakarin kesäkuussa 2020 ensimmäisten joukossa ehdokkaaksi kuntavaaleissa. Ne pidettiin 13.6.2021 ja ennakkoäänestys kotimaassa oli 26.5.-8.6.

Tulos oli 138 ääntä. Lämmin kiitos kaikille äänestäneille.

Sakari Kouti, nro 152

Dipl.ins., Senior-konsultti (ICT)

Vihreiden Yrittäjien pj
TalousVihreiden pj 2018-2020,
Espoonlahden Vihreiden vara-pj,
Vihreiden puoluevaltuuskunnan vj.
Vihreiden talous- ja työllisyystyöryhmä
Espoon kgin opetuslautakunta, vj.
Espoon srk-yhtymän henkilöstöjohtokunta

Yksi kolmesta IT-koulutusyhtiö Sovelton perustajasta (joka yhtiö sittemmin yhdistyi FCS Partnersin kanssa), 12 v Sovelton hallituksessa (muttei enää)

Kirjailija, partiojohtaja, veneilijä, reservin yliluutnantti, valokuvaaja

Vihreille pyrkimys parhaaseen tutkimustietoon perustuvasta päätöksenteosta on tärkeää. Tarvitsemme Sakarin kaltaisia kriittisiä eli toisin sanoen ajattelevia toimijoita. Sakari on aina valmis rakentavaan keskusteluun.

Heidi Hautala

Europarlamentaarikko

Fiksu mies, jolla arvot kohdallaan. Perehtyy asioihin ja ymmärtää myös talouslukuja. Terve talous ja sen järkevä hoito on kaiken toiminnan perusta.

SUOSITTELEN!

Päivi Korpivaara

Sakari on entinen kollegani ja hän on erittäin luotettava työkaveri sekä aikaansaava kaikessa mihin ryhtyy. Olen varma, että hän hoitaa hyvin myös oman kaupunkinsa asioita. Lämpimät suosittelut hänen valinnalleen.

Heidi Viira

Vaikka sininen sydän sykkii oikealla, niin ei se tarkoita etteikö muissa puolueissa olisi myös hyviä ehdokkaita. Vihreiltä sellainen on Sakari. Tai ei hän ole vain hyvä ehdokas, vaan äärimmäisen hyvä ehdokas, jota voin varauksetta suositella.

Tero Kuusisto

Jos äänestäisin Espoossa vihreitä, Sakari olisi valintani.

Tapio Mustonen

Avainasiakaspäällikkö

Sakari Kouti

Seuraa minua Twitterissä